Strategi

Vi har i fællesskab skabt en forretningsstrategi, der skal løfte alle DOVISTAs brands til det næste niveau.

Vi kalder strategien CLEAR – som i All CLEAR – fordi den skaber klarhed om vores retning og vejen derhen. Det er en vækststrategi, og væksten vil komme i takt med, at vi arbejder bedre og smartere sammen som et team.

Vores kunder er kernen i alt, hvad vi gør. På alle niveauer og i alle dele af DOVISTA er en dyb forståelse af vores kunder retningsgivende for vores valg af produkter og services.

Vi leverer facadevinduer og -døre, der passer til vores kunders individuelle behov og byggestil. Vores perspektiv er langsigtet, og vi har det nødvendige økonomiske fundament til at investere i vækst.

Det er det, vi mener, når vi i vores vision siger, at vi vil være den ledende, ægte, europæiske leverandør af løsninger inden for facadevinduer og -døre.

C

Customer focus

We need to continue to move from a product perspective to a customer focus. We need to define quality through our customers’ perception.

L

Leading together

We will lead the industry together by utilizing the strength of the trust ownership and creating a common platform for all SBUs. And we need everyone to engage in getting us there through innovation and development.

E

Efficiency

We will ensure efficient lines of decision-making and encourage direct communication.

A

Accountability

We will set the right governance structures while involving key stakeholders across the Group

R

Reliability

We will build trust. Internally as well as externally in pursuit of an organization that always believes that we can do better.