Dovista

DOVISTA er en koncern bestående af distinkte og førende brands på det europæiske marked for facadevinduer og -døre. Gruppen består af 14 brands. DOVISTA har mere end 7.500 medarbejdere, som producerer og markedsfører vinduer og døre til det europæiske marked. Vores hovedmarkeder er Danmark, Irland, Norge, Polen, Schweiz, Slovakiet, Storbritannien, Sverige og Tyskland.

Hvert brand i DOVISTA er unikt med sin egen distinkte identitet og sin egen markedsstrategi, der er stærkt forankret i de lokale markeder og tæt forbundet til kunderne.

De enkelte brands samarbejder også om at skabe læring og synergier mellem de forskellige brands og styrke DOVISTA-familiens fælles kompetencer og viden. Det er essensen af vores forretningsmodel, som vi kalder: Distinctive Brands – Shared Excellence. Vi betjener vores kunder og markeder som Distinctive Brands og udvikler os sammen gennem Shared Excellence.

DOVISTA er ejet af den danske virksomhed VKR Holding A/S – en af Danmarks mest velrenommerede virksomheder med ca. 18.500 medarbejdere og aktiviteter i mere end 40 lande.