Dovista Gruppen

DOVISTA Gruppen er en gruppe af ledende virksomheder og brands på det nordeuropæiske marked for facadevinduer og yderdøre. Gruppen består i dag af en række selvstændige brands, der med mere end 4.000 medarbejdere producerer og markedsfører vinduer og døre i Danmark, Norge, Sverige, England, Tyskland, Irland, Polen og Litauen.

DOVISTA Gruppen er ejet af det danske DOVISTA A/S.

DOVISTA Gruppen består af virksomheder med selvstændige identiteter og markedsstrategier, forankret i lokale markedsforhold og tætte relationer til vores kunder. Alle virksomhederne samarbejder om at skabe læring og synergier mellem de forskellige brands og styrke gruppens fælles kompetencer og kvaliteter. Det er vores forretningsmodel, formuleret som: Distinctive Brands – Shared Excellence. Vi betjener vores kunder og markeder som Distinctive Brands og udvikler os sammen gennem Shared Excellence.

DOVISTA A/S praktiserer et aktivt og engageret ejerskab gennem blandt andet koordinerede aktiviteter inden for strategisk forretnings- og markedsudvikling. Samarbejdet i gruppen skal i hver enkelt virksomhed og det samlede fællesskab bidrage til en fortsat skærpelse af vores konkurrenceevne, til gavn for vores kunder og ejere.

DOVISTA A/S ejes 100 % af danske VKR Holding A/S – en af Danmarks mest velrenommerede virksomheder med ca. 16.000 medarbejdere og aktiviteter i mere end 40 lande.